Overnight oat pancakes
met chiazaden en blauwe bessen
INGREDIËNTEN :
- Havermout (40gr)
- Chiazaden (10gr)
- Melk naar keuze (190ml)
- Ei (2st)
- Zelfrijzende bloem (40gr)
- Blauwe bessen (140gr)
- Honing (10gr)
- SKYR (40gr)
- Ahorn siroop (10gr)
- Vanille aroma
BEREIDINGSWIJZE :
Avond vooraf (2min):
- Meng de havermout en chiazaden met 150ml melk en plaats afgedekt in de koelkast.
Dag zelf (15-20min):
- Meng bij het havermengsel de zelfrijzende bloem, eieren, honing, 40ml melk en het vanille aroma.
- Klop het mengsel eventueel een beetje op met de mixer om wat extra luchtig te maken.
- Bak de pannenkoeken zorgvuldig in een antikleef pan en leg er eventueel wat blauwe bessen op om een extra dimensie in de pannenkoeken te brengen.
- Stapel alle pannekoeken op, doe er een "toef" skyr yoghurt bovenop en giet er de ahorn siroop overheen. Plaats de resterende blauwe bessen op en rond de pannenkoeken.
MACRO'S (inclusief vetstof om te bakken) :
- Energie : 713kcal
- Koolhydraten : 91gr
- Eiwitten : 30gr
- Vetten : 23gr
heel lekker, zelfs zonder de honing, ahornsiroop en fruit (wat ik momenteel niet mag eten)
BeantwoordenVerwijderen